Gert-Jan Bruggink en Jur Vrieling succesvol in Oldenburg

Share
  • 16 november 2015 09:35

door: redactie, 16 november 2015 09:35

OLDENBURG | STEGEN.NET | PEGAMO

Gert-Jan Bruggink eiste bij het internationale twee sterren concours in het Duitse Oldenburg de overwinning op. De ruiter uit De Lutte bleek met Vampire niet te kloppen. Jur Vrieling werd met Carrera VDL tweede.
Gert-Jan Bruggink met Vampire (archief). foto: Global Champions Tour

Gert-Jan Bruggink met Vampire (archief).
GLOBAL CHAMPIONS TOUR

In de barrage met 14 deelnemers bleek Bruggink de beste met de 12-jarige Vampire (v.Marome NW), dankzij een foutloos rondje in 34.30 seconden. ,,Vampire is soms wat lastig, maar dit weekend ging het prima”, aldus Bruggink, die zichtbaar blij was met de overwinning. ,,De sfeer is hier geweldig en je merkt dat hier echte paardenmensen komen.”

Jur Vrieling stuurde de hengst Carrera VDL (v. Cardento) naar een hele mooie tweede plaats in een tijd van 35.80. Afgelopen zomer won hij met de hengst al de Grote Prijs op CH De Wolden. ,,Carrera is absoluut mijn hoop voor de toekomst”, loofde Vrieling de 9-jarige Carrera VDL. De derde plaats in Oldenburg ging naar de Duitser Jan Wernke met Queen Mary.

Complete uitslag vind je hier.