Floor Vos en Fine Tuned met monsterscore naar zege op Indoor Groningen

Share
  • 20 december 2015 18:37

door: Steven Stegen, 20 december 2015 18:37

ZUIDBROEK | STEGEN.NET

Met een megascore van 77,333% won Floor Vos zondag de klasse M tijdens de finale van de DCIG bij Indoor Groningen. Ze maakte veel indruk met Fine Tuned DFV.
Floor Vos won met Fine Tuned met een monsterscore de M bij Indoor Groningen. foto: Steven Stegen

Floor Vos won met Fine Tuned met een monsterscore de M bij Indoor Groningen.
FOTO: Steven Stegen

De rubriek begon gelijk al mooi, met een sterke proef van Linda Kouwenhoven met Friday. ,,Een nog jong en wat groen paard, die een vlotte en vlijtige proef liet zien”, aldus jurylid Johan Hamminga. Kouwenhoven ging met een score van 73,167% geruime tijd aan de leiding, maar werd uiteindelijk tweede.

Floor Vos eiste de overwinning op. Ze vormt met Fine Tuned DFV een aansprekende combinatie. ,,Het beel is imposant. Het paard heeft drie goede basisgangen en alles ging keurig op de muziek. Dit is een talentvol paard”, was het lovende commentaar van Johan Hamminga.

  • Floor Vos
    ,,Wow! Wat heb ik genoten van Fine-Tuned DFV!! We winnen tijdens IICH Groningen met een megascore van 77.33%!! 😍😍 Echt zo geweldig hoe hij zijn best deed tijdens onze kür op muziek. Als afsluiting nog prachtige woorden van jurylid Johan Hamminga.”

Kouwenhoven startte als laatste nog met Floyd en liet daarmee ook mooie momenten zien. De score van 70,833% mocht er zijn en was goed voor de derde plaats.
[wppa type=”cover” album=”30″ size=”auto”]Any comment[/wppa]