archief
contact
+31 6 53239630

Patrick van der Meer met Coco Chanel opnieuw aan kop in Mechelen

MECHELEN – Patrick van der Meer behaalde tijdens Jumping Mechelen opnieuw een overwinning. Met Coco Chanel was hij de beste in de kür Intermédiaire I. Ook won hij met Zippo de Grand Prix Special. Patrick Kittel schreef de kür op Grand Prix niveau op z’n naam met Delaunay.
Patrick van der Meer met Coco Chanel (archief). foto: Roland Hitze
Patrick van der Meer met Coco Chanel (archief). foto: Roland Hitze

MECHELEN | STEGEN.NET | JUMPING MECHELEN

Patrick van der Meer behaalde tijdens Jumping Mechelen opnieuw een overwinning. Met Coco Chanel was hij maandag de beste in de kür Intermédiaire I. Ook won hij met Zippo de Grand Prix Special
Patrick van der Meer met Coco Chanel (archief). foto: Roland Hitze
Patrick van der Meer met Coco Chanel (archief).
ROLAND HITZE

De ruiter uit Naaldwijk won eerder in de Nekkerhal al de Prix St. Georges en nu was hij in de kür de beste. Met een score van 74,325% bleef hij makkelijk baas over landgenoot Tommie Visser, die met Bojengel tot 72,125% kwam.

Geen druk
Van der Meer: ,,Coco Chanel won vorig jaar hier ook de twee lichte tour proeven. Ze beheerst al de oefeningen van de Grand Prix maar ze is pas 8 en ik bouw heel rustig op. De eigenaars zijn super mensen die ook helemaal geen druk zetten. Ze is best sensibel, maar ze is ook een echt wedstrijdpaard. Als ik de ring in rijd bij A zet ze haar oortjes recht en ze gaat ervoor.”

Kür Grand Prix
De kür op Grand Prix niveau werd gewonnen door Patrick Kittel, die met de 9-jarige Delaunay ook al de Grand Prix op zijn naam schreef. De Zweedse combinatie behaalde 78,575%. Tommie Visser werd ook hier tweede, nu met Vario Hippique’s Vingino.

Uitslag kür Intermédiaire I hier
Uitslag kür Grand Prix hier

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel