CH Eext stopt met heffen entree, ‘we hopen op meer publiek’

CH Eext stopt met heffen entree, ‘we hopen op meer publiek’

15 januari 2016 21:01 Uit

Door Steven Stegen
 
Leestijd: < 1 minuut

EEXT | STEGEN.NET

Het jaarlijkse Pinksterconcours in Eext is voortaan gratis toegankelijk. De organisatie heeft besloten om te stoppen met het heffen van entree.

Een ereronde tijdens het CH Eext in 2015. foto: Steven Stegen

Een ereronde tijdens het CH Eext in 2015.
📸 Steven Stegen

Dat maakte het bestuur van CH Eext vrijdagavond bekend tijdens de ledenvergadering. ,,Entree heffen is niet meer van deze tijd”, aldus voorzitter Rubert Bruining. ,,We hopen met deze stap meer publiek te kunnen verwelkomen.”

De opbrengsten die het evenement door het schrappen van de entree gaat mislopen worden door toezeggingen van een aantal grote sponsors en de cateraar van CH Eext gedekt.

Picknicktafel
Er komen meer veranderingen dit jaar in Eext. Zo komt er de mogelijkheid om je eigen picknicktafel, met een kan koffie, aan de ring te huren. Vanaf je picknicktafel heb je ongehinderd zicht op het concours en ben je verzekerd van een zitplaats voor jezelf en je kennissen of vrienden.

Het CH Eext duurt dit jaar vier dagen en biedt tuigpaarden, dressuur (tot en met lichte tour) en springen (tot en met 1.40). De 87e editie van CH Eext is van 13 tot en met 16 mei 2016.

Deel dit bericht