Geen CH Eext, maar trainen wel mogelijk op wedstrijdterrein

Share
  • 15 mei 2020 15:11

door: redactie, 15 mei 2020 15:11

📌 Eext
📝 STEGEN.NET | Persbericht

Het CH Eext had voor dit jaar grote plannen, maar ook deze organisatie moet vanwege corona de plannen voor 2020 schrappen. Nu is besloten om de accommodatie geschikt te maken voor trainingen.

,,Het is erg jammer dat de sportbodem dit jaar niet wordt gebruikt, terwijl er zo veel vraag is om te kunnen trainen. Daarom hebben we de bodem geprepareerd en een mooi parcours van stal gehaald”, zegt voorzitter Marten Hilbolling.

De accommodatie in Eext.

Een professionele parcoursbouwer heeft een parcours opgezet en ook is er een uitstekende dressuurbaan van 20×60 beschikbaar. ,,Het is zeker voor jonge paarden belangrijk om ze mee van huis te nemen en op vreemd terrein te oefenen.” Het reserveren en betalen voor het gebruik van de piste in Eext kan volgens de organisatie digitaal.

,,Deze week hebben wij de inschrijving geopend en het aantal reserveringen groeit elke dag, het fijn om te zien dat het succesvol is”, aldus Hilbolling.