Daniel Deusser wint met Clintop op strand van Miami

Share
  • 9 april 2016 17:13

door: redactie, 9 april 2016 17:13

MIAMI | STEGEN.NET
Daniel Deusser eiste vrijdag in een 1.50-rubriek op de exotische locatie Miami Beach de overwinning op met Clintop (v. Clinton). Beste Nederlander was Harrie Smolders. Hij stuurde Don VHP Z naar de vijfde plaats.

Daniel Deusser rijdt Clintop naar de overwinning in Miami. foto: Stefano Grasso

Daniel Deusser rijdt Clintop naar de overwinning in Miami.
FOTO: GCT | STEFANO GRASSO

In deze rubriek wisten 14 combinaties tot de barrage door te dringen. De barrage was best lastig. ,,Ik zag veel ruiters voor me een fout maken. Ik probeerde natuurlijk snel te rijden, maar foutloos blijven stond toch wel voorop”, aldus de Duitse winnaar.

De Zwitser Romain Duguet eindigde met Quorida de Treho (v. Kannan) op de tweede plaats en Nicola Philippaerts werd fraai derde met Zilverstar T (v. Berlin).

De Amerikaanse Audrey Coulter reed de vierde tijd, maar zakte door twee springfouten in de barrage terug naar plaats 14. Ze kwam in actie met Alex (v. Arpeggio), het voormalige toppaard van Maureen Bonder.