archief
contact
+31 6 53239630

Michael Greeve en Whitney BB winnen ook tweede onderdeel NK springen

MIERLO – Michael Greeve zorgde op het NK springen voor een sensatie door ook het tweede onderdeel te winnen. De ruiter uit Veeningen was vrijdag opnieuw de beste met Whitney BB en leidt dus in het klassement. Daarin staat Jur Vrieling nu derde.
Michael Greeve was met Whitney BB in topvorm in Dublin. (archief).
Michael Greeve was met Whitney BB in topvorm in Dublin. (archief). FOTO: Steven Stegen

MIERLO | STEGEN.NET
Michael Greeve zorgde op het NK springen voor een sensatie door ook het tweede onderdeel te winnen. De ruiter uit Veeningen was vrijdag opnieuw de beste met Whitney BB.

Michael Greeve won met Whitney BB ook het tweede onderdeel van het NK springen.
Michael Greeve won met Whitney BB ook het tweede onderdeel van het NK springen.
FOTO: STEVEN STEGEN

Greeve reed ook vrijdag een schitterende ronde met de 13-jarige merrie. De Drentse combinatie verscheen nu als laatste aan de start. Met een tijd van 72.35 seconden was Greeve precies een tiende sneller dan Glenn Knoester met Alpicor.

Wout-Jan van der Schans eindigde met Aquila SFN als derde. Jur Vrieling reed rustig rond en kreeg met zowel VDL Glasgow van het Merelsnest als VDL Zirocco Blue N.O.P. een tijdfout.

Tussenstand
In de tussenstand staat Michael Greeve uiteraard aan de leiding. Op 0.49 achterstand neemt Frank Schuttert met Go Easy de Muze de tweede plaats in. Daarna volgen Jur Vrieling (Zirocco) en Willem Greve met Carambole N.O.P.

De tussenstand na twee onderdelen vind je hier

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel