Rachelle Buining maakt sterk debuut in Young Riders proef Winschoten

  • 17 april 2016 20:25
door: redactie, 17 april 2016 20:25

Winschoten | STEGEN.NET

Dressuuramazone Rachelle Buining uit Ter Apelkanaal had zaterdag een succesvolle dag in Winschoten. Ze sloot haar debuut in de Young Riders rubrieken winnend af met Rhythm and Blues (v. Welt Hit II) en behaalde ook nog eens de hoogste score van de dag.
Rachelle Buining maakte met Rhythm and Blues een winnend debuut in de Young Riders proef

Rachelle Buining maakte met Rhythm and Blues een winnend debuut in de Young Riders proef (archief).
FOTO: Steven STEGEN

Buining zag haar optredens beloond met scores van 65,07% en 63,16%. Bij haar debuut in de proef voor Young Riders reed ze op safe. In de tweede proef durfde ze iets meer risico te nemen, wat een aantal kleine foutjes opleverde. ,,Het was een super debuut voor mij”, aldus Rachelle op Facebook.

Mirte Hensema pakte de overwinning bij de Junioren. Haar optreden met Pablo was goed voor 63,31%. In de Grand Prix pakte Hester Bischot de overwinning met Trovador Raposa. In de gecombineerde rubriek voor Prix st. George en Intermediaire I voerde Benjamin Bakker het klassement aan met Ulissa.

In de twee proeven van de ZZ-zwaar waren de overwinningen voor Marit Slagter met Awaldie (63,29%) en Britt Muis met It’s Britt Valkenier (64,36%).