Gebroeders Oldenziel presteren sterk tijdens concours Gieten

Gebroeders Oldenziel presteren sterk tijdens concours Gieten

6 juni 2016 18:39 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

GIETEN | RV OOSTERMOER

De broers Weite en Job Oldenziel domineerden de springrubrieken tijdens het Rabo-concours in Gieten. Verder waren de ponycombinaties van de organiserende RV & PC Oostermoer succesvol.
Weite Oldenziel neemt een hindernis tijdens het Rabo-concours in Gieten.

Weite Oldenziel neemt een hindernis tijdens het Rabo-concours in Gieten.
FOTO: PETER BOTER

Het evenement werd voor de eerste keer op de nieuwe locatie verreden. Het terrein aan de Bonnerdijk van de familie Oosterhuis voldeed uitstekend.

Het waren de pony’s die op zaterdagochtend aan de start verschenen. Hoewel de prijzen hier bij het springen veelal naar leden van andere verengingen ging, werd er bij de dressuur keurig gereden door de leden van RV&PC Oostermoer.

Onder andere Janthe Wijnand, Kirsten Bolhuis en Nienke Schulting keerden met mooie prijzen weer huiswaarts. Jente Hollander liet zich als pony springamazone echter het kaas ook niet van het brood eten. Ze mocht met haar pony Schanebroek`s First Princess in de klasse M bij de prijsuitreiking als eerst naar voren komen.

De erelinten bij het springen voor paarden waren voornamelijk voor de broers Job en Weite Oldenziel. Zaterdag ging de winst in de klassen L, M en Z al naar de broers en ook zondag zetten ze deze lijn met succes door in de klassen L en M.