archief
contact
+31 6 53239630

Mooie start voor Martine Gramsbergen bij Indoor Wierden

WIERDEN — Martine Gramsbergen heeft bij de start van Indoor Wierden het inter­na­ti­o­na­le twee fasen parcours gewon­nen. De Friese amazo­ne pakte de over­win­ning op haar paard Beat It GH. Pim Mulder zege­vier­de in het 1.30 met Celine. 
Indoor Wierden. Martine Gramsbergen met Beat It GH. archieffoto

Wierden | STEGEN.NET

Martine Gramsbergen heeft bij de start van Indoor Wierden het inter­na­ti­o­na­le twee fasen parcours gewon­nen. De Friese amazo­ne pakte de over­win­ning op haar paard Beat It GH.
Indoor Wierden. Martine Gramsbergen met Beat It GH. archieffoto
Martine Gramsbergen met Beat It GH (archief­fo­to)
FOTO: Steven Stegen

Gramsbergen stuur­de de Quasimodo-nazaat rond in de snel­le tijd van 27.23 secon­den. Sjaak Sleiderink, eerder in Wierden al winnaar van het 1.35m, won nu een twee­de prijs met Quel Prix (v. Quidam’s Rubin) die 27.73 secon­den nodig had.

Madee Schuttenbeld stuur­de Vayrenta (v. Haarlem) naar de derde prijs, voor Suus Kuyten op Oberon (v. Olympic Fire). De Duitser Franz-Josef Dahlmann sloot de top vijf op Capri (v. Comme Il Faut).

Pim Mulder teken­de voor de eerste plaats in het 1.30. Daarin was hij met Celine (v. Lupicor) de beste. Bas van der Aa had met Davinci (v. Arpeggio) het nakijken.

gerelateerde berichten
Total
40
Share