Doron Kuipers met Baileys winnaar van 1.40 op CH De Wolden

Doron Kuipers met Baileys winnaar van 1.40 op CH De Wolden

22 juli 2016 11:09 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

VEENINGEN | STEGEN.NET

Doron Kuipers liet ook bij de start van de tweede week van het CH De Wolden zien in topvorm te verkeren. Hij werd donderdag met Baileys gedeeld eerste in het 1.40. Ook de Amerikaan Shawn Casady kreeg een oranje rozet met Carnegie.
Doron Kuipers werd met Baileys op het CH De Wolden gedeeld eerste in het 1.40. foto: Steven Stegen

Doron Kuipers werd met Baileys op het CH De Wolden gedeeld eerste in het 1.40.
FOTO: STEVEN STEGEN

Het dubbele prijzenklassement had alles te maken met de enorme groep deelnemers die op het tweede terrein in Veeningen in de tropische hitte aan de start verscheen. Niet minder dan 106 combinaties verschenen er aan de start.

Shawn Casady was met Carnegie (v. Cardento) de allersnelste in dit parcours direct op tijd. Hij kwam rond in 59.21. Doron Kuipers rondde met Baileys (v. Vincenzo) het traject foutloos af in 59.57. De ruiter uit Mijnsheerenland presteerde ook tijdens de eerste week al goed.

Fraaie rit
Een mooie gedeelde derde plaats was weggelegd voor Chantal Regter uit Assen. Met Bucefalus liet ze een fraaie rit zien. Jur Vrieling eindigde gedeeld zesde met Icarus van de Kalevallei. Anouk Vos uit Dalerveen pakte een zevende plaats met Example.

Het 1.35 op het hoofdterrein werd donderdag gewonnen door Remco Been met Chin Quidam VDL (v. Chin Chin). De Belgische Annelies Vorsselmans eindigde met Avalon als tweede en Jeroen Broek nestelde zich met Dollar Girl op de derde plaats.

Nuri Dijks won het 1.30 met Hisaura van ’t Heike en Marianne Boerema uit Oostwold werd fraai tweede met Dollard’s Chanell.