archief
contact
+31 6 53239630

Exloo gast­heer voor inter­na­ti­o­na­le Youth Cup IJslandse paarden

EXLOO — Van 23 tot en met 30 juli staan de terrei­nen rond het Hippisch Centrum Exloo in het teken van IJslanders. Dan staat de twee­jaar­lijk­se FEIF Youth Cup op het programma. 
Youth Cup Ijslandse paarden. De tweelingzussen Marije en Cunera Rauwerda, eigenaressen van Stoeterij Frá Skoti uit Weesp, zijn hoofdsponsor van de FEIF Youth Cup 2016.

EXLOO | STEGEN.NET

Van 23 tot en met 30 juli staan de terrei­nen rond het Hippisch Centrum Exloo in het teken van IJslanders. Dan staat de twee­jaar­lijk­se FEIF Youth Cup op het programma.
Youth Cup Ijslandse paarden. De tweelingzussen Marije en Cunera Rauwerda, eigenaressen van Stoeterij Frá Skoti uit Weesp, zijn hoofdsponsor van de FEIF Youth Cup 2016.
De twee­ling­zus­sen Marije en Cunera Rauwerda, eige­na­res­sen van Stoeterij Frá Skoti uit Weesp, zijn hoofd­spon­sor van de FEIF Youth Cup 2016 in Exloo.

Doel van deze Youth Cup is het creë­ren van inter­na­ti­o­na­le vriend­schap­pen tussen jeug­d­rui­ters uit verschil­len­de landen die samen hun passie voor het IJslandse paard delen. Met het evene­ment in Exloo is Nederland voor de twee­de keer gast­heer voor dit evenement.

De focus van deze inten­sie­ve week is gericht op de allround erva­rin­gen met hun (leen)paard, groeps­werk, inter­na­ti­o­na­le vriend­schap, respect voor ande­re cultu­ren, spor­ti­vi­teit en horsemanship.

Hoofdsponsor
De twee­ling­zus­sen Marije en Cunera Rauwerda, eige­na­res­sen van Stoeterij Frá Skoti uit Weesp, zijn hoofd­spon­sor van de FEIF Youth Cup 2016. Ze steken niet alleen geld in het evene­ment, maar lenen ook hun toppaar­den uit aan deel­ne­mers uit IJsland. De jeug­d­rui­ters uit IJsland kunnen niet een eigen paard meene­men, vanwe­ge het import­ver­bod van IJslandse paarden.

gerelateerde berichten
Total
14
Share