archief
contact
+31 6 53239630

James Paterson-Robinson vooraan in twee fasen op CSI Ommen

STEGEREN – De belangrijkste rubriek van de donderdag werd bij het CSI Ommen gewonnen door James Paterson-Robinson. Frank Schuttert was op eigen terrein de beste Nederlander met zijn zesde plaats op Arc de Triomphe (v. Triomphe De Muze).
CSI Ommen
CSI Ommen 2016. foto: Kiek4fun

Stegeren | STEGEN.NET

De belangrijkste rubriek van de donderdag werd bij het CSI Ommen gewonnen door James Paterson-Robinson. Frank Schuttert was op eigen terrein de beste Nederlander met zijn zesde plaats op Arc de Triomphe (v. Triomphe De Muze).

De verschillen in de kop van dit twee fasen parcours over een hoogte van 1.45 waren klein. James Paterson-Robinson zette met Daylinde (v. Zirocco Blue VDL) in de tweede fase een winnende tijd van 28.49 neer.

De als tweede geëindigde Belg Jeroen Appelen deed er met Filesto van de Herkant 28.55 seconden over. Appelen won daarvoor al het 1.40 direct op tijd met de KWPN’er Wildcard (v. Numero Uno).

Total
3
Shares
0 deel
0 deel
3 deel
0 Tweet
0 deel