Maureen Bonder met traumaheli naar ziekenhuis na val met paard

Share
  • 8 september 2016 23:45

door: redactie, 8 september 2016 23:45

Schoonoord | STEGEN.NET

Amazone Maureen Bonder uit Schoonoord ligt na een val met haar paard in het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde tijdens het CSI Peelbergen. ,,Ze was bewusteloos, we zijn erg geschrokken, maar het lijkt mee te vallen”, aldus Maureen’s moeder Wilma.
Maureen Bonder en Velcaro op weg naar de zege in de ZZ in Beilen. Ā©Roos Meertens

Maureen Bonder en Velcaro (archieffoto)
FOTO: Archief Roos Meertens

Wilma Bonder vertelt op Facebook dat ze een telefoontje kreeg dat haar dochter was gevallen. ,,Ze is met de traumaheli naar Nijmegen gebracht. Hoe groot is de schrik. Er gaat van alles door je hoofd. Bewusteloos was ze, daarna erg onrustig. Ze hebben haar in slaap gebracht. In het ziekenhuis lijkt alles mee te vallen. Niets gebroken en niets mis met haar hoofd, hooguit zoals het nu lijkt een hersenschudding.”

Wilma Bonder schrijft dankbaar te zijn dat het zo goed af is gelopen en spreekt haar waardering uit voor de hulp en vele reacties.

De redactie van Stegen.net wenst Maureen en haar familie en vrienden veel sterkte toe.