Valpartij Maureen Bonder loopt goed af: ‘ze heeft een hersenschudding en is misselijk’ [update]

Share
  • 9 september 2016 13:54

door: Steven Stegen, 9 september 2016 13:54

Nijmegen | STEGEN.NET

De gevolgen van de valpartij van Maureen Bonder lijken mee te vallen. ,,Het gaat goed met Maureen, ze is wat misselijk, maar ligt weer op de zaal. Ze heeft een hersenschudding”, meldt moeder Wilma Bonder.
Maureen Bonder mag van geluk spreken. Ze heeft zo het nu lijkt alleen een hersenschudding aan haar valpartij over gehouden.

Maureen Bonder mag van geluk spreken. Ze heeft zo het nu lijkt alleen een hersenschudding aan haar valpartij over gehouden.
FOTO: Steven Stegen

De schrik is nog altijd groot bij de familie Bonder. Tijdens het CSI De Peelbergen ging het fout met één van Bonder’s jonge talenten Quick Key. Het paard kwam vervelend in een hindernis terecht, waarna een valpartij volgde. Bonder werd gelanceerd en was na de val bewusteloos. Ze werd met de traumaheli naar het ziekenhuis gebracht.

Na onderzoek blijkt Maureen Bonder niets te hebben gebroken. Dat mag een wonder heten, want het paard kwam na de val nog deels over haar heen.

Ontslagen
Maureen Bonder is zaterdagmorgen ontslagen uit het ziekenhuis in Nijmegen en inmiddels weer thuis. Ze heeft nog last van hoofdpijn en pijnlijke ribben, maar maakt het verder naar omstandigheden goed, zo meldt haar moeder.