archief
contact
+31 6 53239630

Successen voor Jur Vrieling op CSI Bonheiden

BONHEIDEN – Springruiter Jur Vrieling presteert sterk op het CSI Bonheiden. De ruiter uit Holwierde pakte bij het hippisch centrum C&M al verschillende prijzen. Zaterdag won hij met de hengst Corporal VDL een 1.45-parcours.Ook was hij de beste in de Masters met Carrera VDL.
Jur Vrieling is met verschillende paarden zeer succesvol op het CSI Bonheiden.foto: Steven Stegen
Jur Vrieling is met verschillende paarden zeer succesvol op het CSI Bonheiden. FOTO: Steven Stegen

Bonheiden | STEGEN.NET

Springruiter Jur Vrieling presteert sterk op het CSI Bonheiden. De ruiter uit Holwierde pakte bij het hippisch centrum C&M al verschillende prijzen. Zaterdag won hij met Corporal VDL een 1.45-parcours.
Jur Vrieling is met verschillende paarden zeer succesvol op het CSI Bonheiden.foto: Steven Stegen
Jur Vrieling is met verschillende paarden zeer succesvol op het CSI Bonheiden.
FOTO: Steven Stegen

De overwinning van Vrieling en de 10-jarige schimmelhengst Corporal VDL (v. VDL Cardento) was overtuigend. Van de 12 deelnemers in de barrage was de combinatie met een tijd van 39.06 de concurrentie makkelijk de baas.

Alleen Sanne Thijssen reed nog sneller, maar zijn kreeg een foutje met Ulena en werd achtste. Ook de Friese amazone Marriët Hoekstra presteerde sterk. De amazone uit Mildam reed Wimphof’s Hinde naar een fraaie zesde plaats.

Masters
Vrieling wist vrijdag op het Vlaamse evenement ook al de Masters te winnen. Hij wist in de vierde barrage als enige foutloos te blijven en won daarmee met Carrera VDL deze rubriek. Verder pakte Vrieling met Arezzo VDL nog een prima zesde plaats om eem 1.45 direct op tijd. Jur Vrieling lijkt daarmee overtuigend op weg op de voor hem zo teleurstellend verlopen Olympische spelen achter zich te laten en zich op de toekomst te richten.

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel