Hennie Roffel aan kop bij eerste selectie dressuurcompetitie Vlagtwedde

Share
  • 9 oktober 2016 19:05

door: redactie, 9 oktober 2016 19:05

Vlagtwedde | STEGEN.NET

Hennie Roffel won bij de eerste selectie in het kader van de dressuurcompetitie Vlagtwedde (DCV) de ZZ-licht. De amazone van Stal Larmoyeur was opnieuw succesvol met Florijn H (v. Sandreo).
Hennie Roffel rijdt Florijn (v. Sandreo) naar de overwinning in de ZZ-licht. foto: Reinold Lowes

Hennie Roffel rijdt Florijn (v. Sandreo) naar de overwinning in de ZZ-licht.
FOTO: Reinold Lowes

In de ZZ-licht kwamen elf combinaties aan de start en het werd een spannende rubriek. Hennie Roffel schreef de rubriek op haar naam, maar Janneke Reinders bood goed tegenstand. Zij behaalde met Varbenfroh C (v. Krack C) dezelfde score, maar ze moest toch op grond van de regels haar meerdere erkennen in Roffel. ,,Ik heb heerlijk gereden met Vlek, ik ben heel blij met de score”, zo laat Reinders op Facebook weten.

IJzersterk debuut
Tevredenheid was er ook bij Hennie Roffel. Niet alleen omdat ze de ZZ-licht wist te winnen, maar ook vanwege het ijzersterke debuut in de Z1 met Easy (v. Fidertanz). Ze deelde de overwinning met stalgenoot Linda Kouwenhoven, die aan de start kwam met Fhillipo (v. Armani).

Marjan Hooge won de Z2 met Ego Tripper Texel.

Marjan Hooge won de Z2 met Ego Tripper Texel.
FOTO: Facebook | Marjan Hooge

De overwinning in de Z2 ging naar Marjan Hooge en Ego Tripper Texel (Jazz x Ferro) met een mooie score van 231 punten.

Op 28, 29 en 30 oktober is de tweede selectie van de dressuurcompetitie Vlagtwedde. De derde wedstrijd is op 25, 26 en 27 november.