archief
contact
+31 6 53239630

Francis Turkensteen en Enieta win­nen selec­tie Drents kampioenschap

BRONNEGER — Francis Turkensteen eiste bij de selec­tie voor het Drents kam­pi­oen­schap in Bronneger de eer­ste plaats op in de ZZ-licht. De ama­zone uit Zwiggelte was ruim­schoots de beste met Enieta (v. Johnson). 
Francis Turkensteen.

Bronneger | STEGEN.NET

Francis Turkensteen eiste bij de selec­tie voor het Drents kam­pi­oen­schap in Bronneger de eer­ste plaats op in de ZZ-licht. De ama­zone uit Zwiggelte was ruim­schoots de beste met Enieta (v. Johnson).
Francis Turkensteen.
Francis Turkensteen.

Turkensteen en Enieta kwa­men tot een hoge score van 255,5 pun­ten, mede door de sterke indruk die de com­bi­na­tie maakte in de dra­f­on­der­de­len. Het duo debu­teerde in juni dit jaar in de Z2 en doet het nu dus heel goed in de ZZ-licht.

Turkensteen wist in Bronneger Veronique Roerink naar de tweede plaats te ver­wij­zen. Roerink won met Flanell nog de eer­ste selec­tie in Zuidwolde. De derde plaats was voor Nars Gottmer met Floris Vinckenburgh.

In de Z2 bouwde Marrit Reusien een indruk­wek­kende voor­sprong op. Met Hidde fan de Brinkhof behaalde ze 231 pun­ten. Daarmee ver­wees ze stal­ge­noot Marissa Spoor en Brinhof’s Empire S naar de tweede plaats. Daarna volg­den Marjan Hooge (Ego Tripper Texel) en Floor Vos (Fine Tuned DFV).

Willem van der Kolk voerde de Z1 aan. Met Bayin-Mah (v. Gribaldi) gaf ze Zoë Zwiggelaar met Floris Vinckenburgh het nakijken.

gerelateerde berichten
Total
0
Share