Home » Lisa Nooren door blessure niet aan de start bij Jumping Indoor Maastricht
kort nieuws

Lisa Nooren door blessure niet aan de start bij Jumping Indoor Maastricht

Maastricht | STEGEN.NET | JIM

De talentvolle jonge Limburgse amazone Lisa Nooren heeft zich moeten terugtrekken voor JIM. Afgelopen weekend kwam de amazone ten val tijdens een nationale wedstrijd in het Belgische Lier. Daarbij heeft zij haar linkerschouder bezeerd.
Jumping Indoor Maastricht Lisa Nooren
De mooie piste van Jumping Indoor Maastricht in het Mecc.

Door de blessure kan Lisa Nooren niet aan de start komen tijdens Jumping Indoor Maastricht, dat van 11 tot en met 13 november wordt verreden. Lisa Nooren kwam eerder tijdens Indoor Brabant ten val en brak toen haar sleutelbeen aan dezelfde kant. Jong talent Sander Geerink, zoon van Peter, neemt de plaats van Lisa in.

Ook provinciegenoot Leon Thijssen moest zich afmelden. Het paard waarmee dochter Sanne bij JIM zou starten is niet helemaal topfit, dus besloot Leon het paard Captain Cooper, dat hij zou meenemen naar Maastricht, af te staan aan Sanne. Remco Been, die afgelopen weekend de Grote Prijs van Wierden won, neemt de plaats in van Leon.

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net