Xanne Sluyter de beste in Z-klasse Dalerveen

Xanne Sluyter de beste in Z-klasse Dalerveen

16 november 2016 15:42 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

Dalerveen | STEGEN.NET

Xanne Sluyter pakte zondag de overwinning in de klasse Z bij het indoor springen in Dalerveen. De amazone van de HCE-ruiters was de beste met Felicita (v. Tygo).
Xanne Sluyter in actie met Felicita (v. Tygo) (archieffoto). foto: Steven Stegen

Xanne Sluyter in actie met Felicita (v. Tygo) (archieffoto).
FOTO: Steven Stegen

De Z-rubriek was niet heel dik bezet met maar tien combinaties aan de start. Daarvan bleven er twee foutloos. Sluyter reed in de barrage als enige nogmaals foutloos en was daarmee winnaar. Jessica Dozeman was een fractie langzamer in de barrage. Bovendien maakte de amazone van LR Viribus Unitis een foutje. Dozeman werd daarmee tweede met haar paard Duim.

Xanne Sluyter deed het ook goed in de klasse M. Daarin pakte ze met E-diva de vierde plaats. Winnaar van deze rubriek werd Lars Slagter met Anouk SH. Anouk Vos werd twede met Electra F. Seliena Lakenvelt stuurde Woppany AN naar de derde plaats.

Deel dit bericht