archief
contact
+31 6 53239630

Zakenvrouw Rens Plandsoen wordt nieuwe directeur KNHS

ERMELO – Rens Plandsoen is de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). ,,Ze is een enorm gedreven zakenvrouw met veel ervaring op het gebied van marketing”, aldus voorzitter Theo Ploegmakers.
Rens Plandsoen begint op 1 december als nieuwe directeur van de KNHS.
Rens Plandsoen begint op 1 december als nieuwe directeur van de KNHS. FOTO: Imre Engbers

Ermelo | KNHS

Rens Plandsoen (47 jaar) is de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS).

Zij is afkomstig uit de reclamewereld en is een ondernemer pur sang. Als pionier op het gebied van online marketing zette zij verschillende bedrijven op. Daarnaast is zij een echte paardenvrouw die nu haar beide passies combineert. Met de benoeming van Plandsoen zet de KNHS een duidelijke koers richting de toekomst.

Rens Plandsoen begint op 1 december als nieuwe directeur van de KNHS.
Rens Plandsoen begint op 1 december als nieuwe directeur van de KNHS.
FOTO: Imre Engbers

,,Rens is een enorm gedreven en ervaren zakenvrouw die grote marketing bedrijven adviseerde. Wij zijn er als bestuur van overtuigd dat de KNHS met Rens de volgende stap kan zetten naar een marktgerichte sportbond die paardensporters breed weet te binden en de rol van de paardensport in de Nederlandse maatschappij verder gaat verankeren,” aldus Theo Ploegmakers, voorzitter van de KNHS.

Succesvolle ondernemer en marketeer
Plandsoen treedt begin december in dienst en zal samen met de overige directieteamleden verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse sturing van de paardensportbond.

Plandsoen won de afgelopen 17 jaar samen met haar team verschillende reclame en marketing prijzen en stond in 2016 voor de derde keer in de FD Next Women 100, de lijst met meest succesvolle vrouwelijke ondernemers van Nederland. Daarnaast heeft zij zitting in de Raad van advies van de Ahold Marketing en Media Group en is zij jurylid bij de Esprix (jaarlijkse toekenning van de meest effectieve reclamecampagnes).

Paardenvrouw
Rens Plandsoen: ,,Ik heb enorm veel zin om bij de KNHS aan de slag te gaan. De KNHS is een grote en succesvolle sportbond en ik zie het als een mooie uitdaging om met mijn kennis en achtergrond, in samenwerking met bestuur, directieteam en medewerkers, de paardensport in Nederland nog verder te laten groeien.”

In haar vrije tijd rijdt Plandsoen graag op haar paard en gaat ze met haar dochter mee naar spring- en dressuurwedstrijden.

Total
12
Shares
0 deel
0 deel
12 deel
0 Tweet
0 deel