Home » Studenten hippische bedrijfskunde organiseren ‘Horse in the picture’
kort nieuws

Studenten hippische bedrijfskunde organiseren ‘Horse in the picture’

Lelystad | STEGEN.NET

Op 9 december zal in Lelystad op Maverick stables de eerste editie van Horse in the Picture plaatsvinden. Dit nieuwe concept, waarbij paardensport en fotografie worden gecombineerd, is door de tweedejaars studenten Hippische bedrijfskunde opgezet.

Horse in the Picture
Horse in the picture is op 9 december.
FOTO: JW fotografie

Hippische bedrijfskunde is een opleiding van de Aeres hogeschool te Dronten. Met dit evenement leren de studenten om zelf een evenement te organiseren, waardoor de studenten ervaring kunnen opdoen.

Concept
Het doel van het evenement is om fotografie en paarden te combineren. Paardenfotografie is tegenwoordig in de hippische sector een grote trend. Hier zijn er speciale paardenfotografen uit voort gekomen.

Voor het evenement zal de fotografe Jennifer Fotografie een cursus verzorgen. Deze bestaat uit portret en actiefoto’s met een theorieles vooraf. Iedereen kan meedoen met een apparaat wat foto’s maakt, dit kan ook bijvoorbeeld een telefoon zijn. Tijdens de clinic krijg je ook handige tips die je alleen van een echte professional kan krijgen.

Voor de paardenclinic komt Henriëtte Smits. Deze clinic is gebaseerd op een trainingsmethode, gericht op ontspanning bij het paard, zowel aan de hand als onder het zadel. Iedereen kan meedoen met zijn of haar eigen paard, een zeer leerzame ervaring voor paard en ruiter.

Het evenement is extra speciaal omdat dit het enige evenement in Nederland is wat fotografie specifiek combineert met dieren.

Aanmelden
Horse in the picture vindt plaats op vrijdag 9 december te Lelystad tussen 12:00 en 18:00 uur. Je kan je nog opgeven voor de clinics en daarnaast ben je na aanmelding ook van harte welkom om te komen kijken. Aanmelden kan via de website www.horseinthepicture.tk

Deel dit met je vrienden