HJC-manege Tolbert mogelijk uitgebreid met nieuwe hal

Share
  • 28 maart 2017 11:43

door: Steven Stegen, 28 maart 2017 11:43

Tolbert | STEGEN.NET

Stilzitten is nog altijd geen optie voor Louwe Mulder. De gedreven ondernemer van Partycentrum De Postwagen en de HJC-manege in Tolbert, waar momenteel Indoor Tolbert plaatsvindt, werkt druk aan opnieuw een uitbreiding van de manege.

Louwe Mulder aan de stamtafel tijdens Indoor Tolbert.

Louwe Mulder aan de stamtafel tijdens Indoor Tolbert.
FOTO: Steven Stegen

Het gebied rondom de HJC-manege onderging eerder al een enorme metamorfose. Achter de manege zijn prachtige, weerbestendige buitenpistes gerealiseerd. Nu kijkt Louwe Mulder of het mogelijk is een nieuwe hal te bouwen naast de bestaande manege.

,,Ik ben er heel serieus mee bezig. Het is nog niet helemaal zeker, want je moet natuurlijk wel verstandig handelen, maar ik heb nog wat extra grond gekocht en er zijn gesprekken met de gemeente geweest, waar een positieve houding is over de mogelijke uitbreiding”, vertelt Mulder aan de stamtafel tijdens het concours.

Als de uitbreiding doorgaat met een nieuwe hal van een meter of 80 dan gaat de schop na Indoor Tolbert van 2018 de grond in. ,,Misschien rond 1 april en dat is geen grap”, zegt Louwe Mulder.