Marloes Oosterhof nieuwe amazone bij Stal Christa Larmoyeur

  • 11 maart 2017 12:11
door: redactie, 11 maart 2017 12:11

Winschoten | STEGEN.NET

Marloes Oosterhof wordt de nieuwe amazone bij de stal van Christa Larmoyeur. Oosterhof is geen onbekende op de stal in Winschoten, want ze heeft er ooit stage gelopen.
Marloes Oosterhof is niet alleen instructrice en amazone, maar kan ook paarden voorbrengen,

Marloes Oosterhof is niet alleen instructrice en amazone, maar kan ook paarden voorbrengen,
FOTO: Reinold Lowes

Oosterhof is de opvolger van Hennie Roffel, die na een half jaar al weer stopte bij de bekende dressuurstal. Marloes Oosterhof wordt bij Larmoyeur met open armen ontvangen. ,,Het hele team is blij met haar”, schrijft Christa Larmoyeur op haar site.

,,Marloes heeft coach 4 op zak en al meerdere paarden tot en met de intermediair uitgebracht. Dat is natuurlijk een grote pré maar ook een grote pré is de mens Marloes, die wij al erg lang kennen en die hier zelfs al een jaar stage heeft gelopen toen ze aan het van Hall instituut afstudeerde.”