Veel variatie tijdens CH Coevorden

Veel variatie tijdens CH Coevorden

23 mei 2017 18:44 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

Coevorden | STEGEN.NET

Tijdens het CH Coevorden, op 27 en 28 mei, zijn er ook wedstrijden voor equipes. Daarbij worden ook Duitse teams verwacht.

De wedstrijd voor dressuurequipes is op zaterdagmiddag. Per vereniging kan er één team deelnemen, dat bestaat uit drie combinaties. Ieder teamlid rijdt op z’n eigen niveau. Op zondagmiddag komen de equipes bij het springen aan bod.

Uiteraard zijn er ook de ‘normale’ wedstrijdonderdelen, zoals de dressuur, het springen en de kür op muziek. Bij het springen komen onder andere Bert-Jan Zuidema, Renate Beuving , Marlies Pepping en Lynn Bulthuis in actie. Bij de dressuur staan onder andere Callista Leeuwerke, Zoë Zwiggelaar, Rachelle Buining en Karin Vosman op de deelnemerslijst.