Geslaagde finale Summerschool Noordelijk Springtalent in Tolbert

Share
  • 21 september 2017 09:28

door: redactie, 21 september 2017 09:28

blokjeTolbert | STEGEN.NET

De Summerschool voor Noordelijk springtalent beleefde zondag in alle vroegte tijdens Outdoor Tolbert een mooie finale. De eindoverwinning was voor Anne de Regt met haar Il Divi TN, een nakomeling van I’m Special de Muze.

De prijswinnaars van de Summerschool Noordelijk Springtalent staan opgesteld. foto: YH Photoarts

De prijswinnaars van de Summerschool Noordelijk Springtalent staan opgesteld.
FOTO: YH Photoarts

De Summerschool Noordelijk Springtalent is een initiatief van vier fokverenigingen uit de provincie Groningen. Na drie weken trainen onder de begeleiding van Nella Bijlsma (springen) en Barbara van Groeningen (dressuur) volgde een mooie finale, waarbij Wil Schellekens als extra jurylid optrad.

De eindoverwinning was voor Anne de Regt met haar Il Divi TN,

De eindoverwinning was voor Anne de Regt met haar Il Divi TN, een nakomeling van I’m Special de Muze.
FOTO: YH Photoarts

Als winnaar mocht Anne de Regt zich opstellen, zij reed II Divi TN een nakomeling van I’m Special de Muze. Fokker: Maatschap team Nijhof, eigenaar: maatschap team Nijhof en Anne de Regt. Op de tweede plaats eindigde Nikki Hoekstra. Zij reed Highlander P, een nakomeling van Carambole. Fokker/ eigenaar: E. Poelman. Daarna volgde als derde Trienke Alma met Iwalinde (v. Zirocco Blue). Fokker/ eigenaar: T. Alma.

Het hoofdstel dat werd aangeboden door Divoza voor de combinatie die de meeste progressie heeft gemaakt tijdens deze drie weken ging naar Danielle Boering. Zij reed Hogrusa H, een nakomeling van Chello 111 VDL. Fokker: A.J. Hazenberg, eigenaar: A.J. Hazenberg & E. Kruizinga.

De aangeboden dekking door de fam. Post van hengstenstation Ritta hoeve van hun hengst Gerardus schoof door naar de fokker van Highlander P, fam. E. Poelman, aangezien de fokker van de winnende combinatie niet aanwezig was.