Fries kampioenschap veteranen tijdens Jumping Franeker

Share
  • 28 november 2017 19:10

door: redactie, 28 november 2017 19:10

Franeker | STEGEN.NET

Manege ‘t Spant in Franeker staat van 8 tot en met 10 december in het teken van de springsport. Op zaterdagavond is bij Jumping Franeker de Grote Prijs en vrijdagavond is het Fries kampioenschap voor veteranen.

De titelstrijd voor veteranen is in de klassen B tot en met Z en staat open voor ruiters van boven de 40. Jumping Franeker begint vrijdag 8 december om 14.00 met de klasse BB, met aansluitend de B en de L. Het FK veteranen is vanaf 19.30 uur.

Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 9.00 uur, met rubrieken BB tot en met M en aansluitend de Z en ZZ. Zaterdagavond staat de Grote Prijs gepland. De hoofdprijs is een gratis dekking van een jonge hengst naar keuze van de VDL-Stud ter waarde van 800 euro. Ook krijgt de winnaar 200 euro contant.

De hele zondag is in Franeker ingeruimd voor de pony’s, die in alle klassen aan de start komen.