Indoor Groningen investeert in betere stalling en extra inrijpiste

Indoor Groningen investeert in betere stalling en extra inrijpiste

22 november 2017 08:32 0 Door redactie
Deel dit met je vrienden

Zuidbroek | STEGEN.NET

Indoor Groningen investeert in een extra inspringpiste en in betere stalling. Het zijn maatregelen die er toe moeten leiden dat het nu al zeer populaire concours nog meer aantrekkingskracht krijgt. De organisatie hoopt ook meer buitenlandse ruiters van naam te kunnen trekken.

Voorzitter Aaldert de Vrieze van Indoor Groningen.

Voorzitter Aaldert de Vrieze van Indoor Groningen.
FOTO: Steven Stegen

Dat Indoor Groningen populair is bleek onlangs wel toen de digitale inschrijving compleet vast liep. De stichting Ruitersport Noord-Nederland besloot daarna om de inschrijving gefaseerd te doen. Inmiddels zitten de rubrieken vol.

Voorzitter Aaldert de Vrieze van de SRNN wil nu een facilitaire stap voorwaarts maken. Achter de Eurohal in Zuidbroek wordt een perceel van 3.700 vierkante meter geasfalteerd. Het is de bedoeling om daar te stalling te realiseren. Daardoor ontstaat er binnen in de hallen ruimte om een tweede inrijpiste te realiseren. Ook wil Indoor Groningen investeren in nog beter licht. Het evenement is van 20 december tot en met 6 januari.