KNHS zet vorig jaar aangetreden directeur Rens Plandsoen op non-actief

KNHS zet vorig jaar aangetreden directeur Rens Plandsoen op non-actief

8 december 2017 11:36 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

Ermelo | STEGEN.NET | KNHS

Ze is net een jaar aan de slag als directeur van de KNHS, maar er is nu sprake van een breuk tussen Rens Plandsoen en de hippische sportbond. ,,We zijn in gesprek over haar positie”, zo meldt de KNHS.

Volgens de KNHS is er sprake van een verschil van inzicht over de wijze waarop leiding moet worden gegeven aan de organisatie. ,,Binnen de KNHS is er geen draagvlak meer voor het door Plandsoen gevoerde beleid”, zo staat op de website van de KNHS.

Zakenvrouw
Een jaar geleden werd Plandsoen nog met tromgeroffel aangesteld. Ze zou als ervaren zakenvrouw de KNHS naar een goede toekomst moeten leiden. Inmiddels is duidelijk dat de KNHS er in financieel opzicht niet geweldig voor staat en dat er binnen de organisatie bezuinigd moet worden.

Plandsoen plaatste deze tweet:

Financieel directeur Theo van der Meulen en Maarten van der Heijden, technisch directeur, zullen de taken van de algemeen directeur waarnemen.