archief
contact
+31 6 53239630

Lichte tour Indoor Groningen prooi voor Ilse van Cranenbroek

ZUIDBROEK — Na een span­nende strijd won Ilse van Cranendonk bij Indoor Groningen de lichte tour met haar Emerald S. Ze zette Vai Bruntink op achterstand. 
Ilse van Cranenbroek met Emerald

Zuidbroek | STEGEN.NET

Ilse van Cranenbroek was met Emerald S de beste deel­ne­mer in de lichte tour bij de dres­suur­dag van Indoor Groningen. In de wis­se­lende rubriek behaalde zijn72,72%.

De ver­schil­len in de groep waren groot. Het miste nog al eens aan gedra­gen­heid in de rubriek en som­mige paar­den wer­den rond­uit op de hand gereden.

Ilse van Cranenbroek met Emerald
Ilse van Cranenbroek pakte met Emerald de over­win­ning in de Prix St. Georges bij Indoor Veendam.
📸 Steven Stegen

Maar er kwam ook kwa­li­teit naar boven drij­ven en de strijd om de eer­ste plaats was zelfs span­nend. Vai Bruntink ging een tijd aan de lei­ding met Darabel met een score van 69,69%, maar zij moest uit­ein­de­lijk toch Ilse van Cranenbroek boven zich dulden.

De ama­zone uit Weert maakte indruk met de door haar zelf opge­leide Emerald (v. Ampère), die met veel afdruk door de baan ging. Van Cranenbroek begon ove­ri­gens niet heel lek­ker aan haar proef, want haar paard raakte bij het eer­ste ver­ken­nende rondje de omhei­ning, die over de halve lange zijde plat ging. Zaterdagavond komen de beste deel­ne­mers nog terug in de kür.gerelateerde berichten
Total
2
Share