archief
contact
+31 6 53239630

Lisa Hamminga wint pony­sprin­gen Indoor Groningen

ZUIDBROEK — Lisa Hamminga won woens­dag bij Indoor Groningen het Z‑springen twee fasen voor pony’s. Met haar pony Sudden was ze ruim­schoots de snel­ste. Het progres­sief parcours klas­se Z werd gewon­nen door Anna Paas met Gentlemen. 

Zuidbroek | STEGEN.NET

Lisa Hamminga won woens­dag bij Indoor Groningen het Z‑springen twee fasen voor pony’s. Met haar pony Sudden was ze ruim­schoots de snelste.

Hamminga zette in de twee­de fase een tijd van 20.47 neer en was daar­mee bijna een secon­de snel­ler dan Ben van der Weijden met Jerry-Lee. Chantal Windstra stuur­de Sulaatik’s Mancinie naar de derde plaats.

Het progres­sief parcours klas­se Z pony’s werd later op de dag in de Eurohal gewon­nen door Anna Paas met Gentlemen. Wesley de Boer eindig­de met Denver als twee­de, gevolgd door Henrica Bakker op plaats drie met Time Out.
gerelateerde berichten
Total
2
Share