archief
contact
+31 6 53239630

Indoor Drachten: Daan van Geel dendert door met Djam

DRACHTEN – Daan van Geel won het 1.50 op de eerste dag van de tweede week Indoor Drachten. De ruiter uit Gees verpletterde de concurrentie met zijn toppaard Djam, waarmee hij onlangs nog de Grote Prijs van Indoor Groningen wist te winnen.
Daan van Geel presteerde overtuigend bij Indoor Drachten en won met Djam het 1.50.
Daan van Geel presteerde overtuigend bij Indoor Drachten en won met Djam het 1.50. FOTO: Steven Stegen

Drachten | STEGEN.NET

Daan van Geel won donderdagavond het 1.50 op de eerste dag van de tweede week Indoor Drachten. De ruiter uit Gees verpletterde de stevige concurrentie met zijn toppaard Djam (v. Canturano), waarmee hij onlangs de Grote Prijs van Indoor Groningen wist te winnen.

Daan van Geel presteerde overtuigend bij Indoor Drachten en won met Djam het 1.50.
Daan van Geel presteerde overtuigend bij Indoor Drachten en won met Djam het 1.50.
FOTO: Steven Stegen

Djam dendert dus door. De 10-jarige bruine ruin toonde ook in Drachten zijn vorm en legde het parcours direct op tijd foutloos af in 58.63, een tijd waar niemand aan kon komen. De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli werd met de KWPN’er El Dorado (v. Indorado) tweede in 59.82. Een mooie prestatie werd ook weer neergezet door Jur Vrieling, die met Dallas VDL de vierde plaats pakte.

Daan van Geel deed ook in het 1.40 prima mee. In dit treffen werd de Drentse ruiter derde met Escobar. Robert Vos voerde met Scotch de ereronde aan.

Lennard de Boer maakte na zijn blessure een overtuigende rentree. De ruiter uit De Wijk liep in het 1.40 één springfoutje op met VDL Edgar M en in het 1.35 reed De Boer Ewinita foutloos rond.
Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel