archief
contact
+31 6 53239630

Marten Luiten neemt afscheid van toppony Golwin’s Hoeve’s Movie Star

BRAKEL – Na de overstap van Marten Luiten naar de paarden zat het er aan te komen: Goldwin’s Hoeve’s Movie Star is verkocht. De toppony blijft wel in Nederland. Julia Willemsen wordt de nieuwe amazone, zo meldt Dressuurstal van Baalen.
Marten Luiten en Movie Star tijdens de kür op muziek bij het EK-dressuur pony's.

Brakel | STEGEN.NET | DVB

Na de overstap van Marten Luiten naar de paarden zat het er aan te komen: Goldwin’s Hoeve’s Movie Star is verkocht. De toppony blijft wel in Nederland. Julia Willemsen wordt de nieuwe amazone, zo meldt Dressuurstal van Baalen.

De 12-jarige Julia Willemsen heeft met Movie Star (v. Hagelkruis Valentijn) een absolute topper in huis gehaald. Marten Luiten vierde enorme successen met het fokproduct van Hilde Drent. Marten en Goldwin’s Hoeve’s Movie Star werden op het Europees kampioenschap 2017 vijfde in de finale en maar liefst vijf keer Nederlands kampioen.

Julia Willemsen zal de succesvolle Welsh-merrie trainen en uitbrengen met de deskundige begeleiding van Dressuurstal Van Baalen.

Coverfoto: Equigeniek | Dominique van Dreumel
Total
10
Shares
gerelateerde berichten
Total
10
Share