Marten Luiten neemt afscheid van toppony Golwin’s Hoeve’s Movie Star

  • 3 januari 2018 16:04
door: redactie, 3 januari 2018 16:04

Brakel | STEGEN.NET | DVB

Na de overstap van Marten Luiten naar de paarden zat het er aan te komen: Goldwin’s Hoeve’s Movie Star is verkocht. De toppony blijft wel in Nederland. Julia Willemsen wordt de nieuwe amazone, zo meldt Dressuurstal van Baalen.

De 12-jarige Julia Willemsen heeft met Movie Star (v. Hagelkruis Valentijn) een absolute topper in huis gehaald. Marten Luiten vierde enorme successen met het fokproduct van Hilde Drent. Marten en Goldwin’s Hoeve’s Movie Star werden op het Europees kampioenschap 2017 vijfde in de finale en maar liefst vijf keer Nederlands kampioen.

Julia Willemsen zal de succesvolle Welsh-merrie trainen en uitbrengen met de deskundige begeleiding van Dressuurstal Van Baalen.

Coverfoto: Equigeniek | Dominique van Dreumel