Pim Mulder, Hester Klompmaker en Gerrit Veenstra winnaars op eerste dag Indoor Drachten

Pim Mulder, Hester Klompmaker en Gerrit Veenstra winnaars op eerste dag Indoor Drachten

11 januari 2018 22:55 0 Door redactie
Deel dit met je vrienden

Drachten | STEGEN.NET

Pim Mulder schreef donderdagavond bij Indoor Drachten de hoofdrubriek van de eerste dag van het CSI* op zijn naam. Hij won met Ecanto J (v. Canturano) het 1.40. Eerder op de dag schreven Hester Klompmaker en Gerrit Veenstra rubrieken op hun naam.

Indoor Drachten. Pim Mulder met Ecanto (archieffoto).

Pim Mulder met Ecanto (archieffoto).
FOTO: Steven Stegen

Het 1.40 direct op tijd leverde 25 foutloze ritten op. Pim Mulder volbracht het parcours zonder problemen in 60.70 seconden. Hij was daarmee elf honderdste sneller dan Marriët Smit-Hoekstra en U-Bresco Z. Emile Karim Fares werd met Captain Z derde, gevolgd door Folkert Kelderman met Heechhiem’s Erasina Vdm.

In het 1.30 eiste Hester Klompmaker de overwinning op met Guessina (v. VDL Zirocco Blue). Pim Mulder deed met een negende plaats op BCO Milton Z ook hier keurig mee. Gerrit Veenstra voerde het 1.20 aan met After Pleasure Toltien, waarmee hij bij Indoor Groningen ook al sterk presteerde. De openingsrubriek werd een prooi voor Emile Tacken met Bruminka.