archief
contact
+31 6 53239630

Grote Prijs CH Bergum voor Hester Klompmaker en Guessina

Bergum | Stegen.net Hester Klompmaker pakte zaterdag de overwinning op het CH Bergum. De Friese routinier was met Guessina (v. Zirocco Blue) Rianty Zwart en haar schimmel Elievia te snel af in de barrage. Het verschil was slechts een paar tiende van een seconde.
Hester Klompmaker met Guessina. Arjen Schilperoord

blokjeBergum | Stegen.net
Hester Klompmaker pakte zaterdag de overwinning op het CH Bergum. De Friese routinier was met Guessina (v. Zirocco Blue) Rianty Zwart op Elievia te snel af in de barrage.

Hester Klompmaker Guessina
Hester Klompmaker met Guessina wonnen de Grote Prijs van CH Bergum.
Arjen Schilperoord

De Grote Prijs van het CH Bergum stond open voor de beste deelnemers uit het Z en ZZ. Er kwamen in het basisparcours, gebouwd door Wietse van der Velde, 14 combinaties aan de start, waarvan er zeven foutloos bleven. In de spannende barrage vochten Gerrit Veenstra, Hester Klompmaker, Joukje van der Meer, Astrid Lageveen, Job Oldenziel, Folkert Kelderman en Rianty Zwart om de eerste prijs van 250 euro.

In de barrage wisten Alleen Klompmaker en Zwart opnieuw foutloos te blijven en was Hester Klompmaker met een tijd van 36.24 seconden een fractie sneller dan Rianty Zwart, die met haar schimmel op 36.81 seconden uitkwam.Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel