archief
contact
+31 6 53239630
Heino Voskamp won met Chagador de finale van Roos in de Regio

Duitser Heino Voskamp wint met Chagador finale Roos in de Regio

blokjeWinschoten | STEGEN.NET
Met de overwinning van Heino Voskamp in de finale kreeg het springconcours Roos in de Regio in Winschoten een internationaal tintje. De ruiter uit het Duitse Papenburg won met Chagador het afsluitende speel uw spel.

Heino Voskamp won met Chagador de finale van Roos in de Regio
Heino Voskamp won met Chagador de finale van Roos in de Regio in manege De Dollard in Winschoten.
FOTO: Steven Stegen

Op vrijdag werden al de hogere klassen verreden en zaterdag kwamen de deelnemers tot en met de klasse L aan bod in de koude hal van manege De Dollard. Vanaf 16.30 stond de finale geprogrammeerd, in de vorm van een speel uw spel. Daarvoor keerden 18 combinaties terug, oom te strijden om de ereprijzen, die onder andere door Eemsned waren aangeboden. Heino Voskamp klaarde de klus met Chagador.

Xanne Sluyter en Hopsasa tijdens Roos in de Regio in Winschoten.
Xanne Sluyter won met Hopsasa het L-progressief.
FOTO: Steven Stegen

Eerder op de middag liet Voskamp ook al zien dat hij in vorm is, met een vierde plaats in het L-klassiek en de tweede plaats in het L-progressief. Xanne Sluyter reed zich ook weer in de prijzen. Ze won met Hopsasa (v. Sheraton) het L-progressief. Trienke Kooistra schreef het L-klassiek op haar naam met Farina.
Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel