archief
contact
+31 6 53239630

Romiƫlle van Tuyl voert M-rubriek aan bij Indoor Tolbert

🔴 Tolbert RomiĆ«lle van Tuyl voerde bij Indoor Tolbert het M-klassiek groep twee aan. Met haar paard Luimstra’s Hetarina bouwde ze in de barrage een duidelijke voorsprong op. Jolijn Klomp stuurde Hasta la Vista naar de tweede plaats.
Romiƫlle van Tuyl won met Luimstra's Hetarina donderdag de M-rubriek bij Indoor Tolbert.

🔴 Tolbert RomiĆ«lle van Tuyl voerde donderdag bij Indoor Tolbert het M-klassiek aan. Met haar paard Luimstra’s Hetarina bouwde ze in de barrage een duidelijke voorsprong op.

Romiƫlle van Tuyl won met Luimstra's Hetarina donderdag de M-rubriek bij Indoor Tolbert.
RomiĆ«lle van Tuyl won met Luimstra’s Hetarina donderdag de M-rubriek bij Indoor Tolbert.
📸Ā Arjen Schilperoord

Van Tuyl was in de barrage met zeven deelnemers niet de snelste. Die eer was voor Hylke de Jong, maar hij maakte met Osseweide’s Headline QSHS wel een springfout en werd daarmee derde.

RomiĆ«lle van Tuyl klaarde de klus wel foutloos en hield de ervaren Jolijn Klomp met Hasta la Vista ruim achter zich. Van Tuyl startte in de rubriek ook nog met Luimstra’s Ginea, waarmee ze de barrage vanwege een springfout niet wist te bereiken.

Het tweede M-parcours werd gewonnen door Djura Eringa met Gaitse. Hylke de Jong deed ook nu weer super mee en werd tweede, gevolgd door Gerrit Veenstra met Loridon van T&L. Lammert van der Veen schreef de finale voor 40+ op zijn naam.
🔴 Stegen.net
Total
10
Shares
gerelateerde berichten
Total
10
Share