Antonio Alfonso de beste op CSI Twente, Gert-Jan Bruggink tweede

Antonio Alfonso de beste op CSI Twente, Gert-Jan Bruggink tweede

17 juni 2018 19:22 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

Geesteren | STEGEN.NET
Antonio Alfonso was zondag de verrassende winnaar van de Grote Prijs bij het CSI Twente. De Italiaan kreeg met zijn schimmel Chic Hin D Hyrencourt in de barrage alleen tegenstand van Gert-Jan Bruggink, die met Casparo het onderspit moest delven.

Slechts twee combinaties bleven foutloos en binnen de tijd op de graspiste van Geesteren. Vijf deelnemers liepen een strafpunt op voor het overschrijden van de tijd, onder wie Marc Houtzager (vierde met Sterrehof´s Baccarat) en Jur Vrieling (zesde met Davall). De jury handhaafde de krappe tijd, wat een negatief stempel op de wedstrijd zette.

In de barrage zette Gert-Jan Bruggink uit De Lutte als eerste starter veruit de snelste rit neer, maar dat ging wel ten koste van een fout. Zijn enige tegenstander in de ronde op tijd Antonio Alfonso deed het rustiger aan, maar bleef wel foutloos en eiste daarmee de overwinning op.