Grieperige Gert-Jan Bruggink moet afhaken op CSI Twente

Share
  • 27 juni 2015 19:50

door: redactie, 27 juni 2015 19:50

GEESTEREN | STEGEN.NET
Pech voor Gert-Jan Bruggink. De ruiter uit De Lutte kon zaterdag wegens griep niet starten de in kwalificatie bij het CSI Twente. Bruggink loopt nu uitgerekend de Grote Prijs in zijn eigen regio mis.

Gert-Jan Bruggink

Gert-Jan Bruggink heeft griep en mist zondag het hoofdnummer van het CSI Twente in Geesteren.

De winst in de tweede kwalificatie ging zaterdag naar Thierry Goffinet. De Belg was de beste met zijn negenjarige ruin Artuur Jh Z. Acht combinaties wisten tot de barrage door te dringen. De Ier Paul Kennedy eindigde op de tweede plaats. De voor Stal Jos Lansink uitkomende Duitser Vincent Elbers pakte met Charly Chaplin de derde plaats.

Van den Brink maakt indruk
Vrijdag maakte Stefanie van den Brink grote indruk. Ze won de kwalificatie met Cash en is daarmee ook startgerechtigd in de Grote Prijs, die vorig jaar werd gewonnen door Jur Vrieling en VDL Zirocco Blue N.O.P. In het hoofdnummer mogen 60 combinaties starten. Opvallend was dat Albert Zoer zich niet kwalificeerde voor de Grote Prijs van Twente.