archief
contact
+31 6 53239630

Subtop Tolbert: win­nend debuut Nars Gottmer en Go Go Girl

Tolbert | Stegen.net Nars Gottmer maakte bij het nieuwe dres­suur­eve­ne­ment in Tolbert een win­nend debuut met Go Go Girl in de Prix St. Georges. Ook de tweede plek in het veld van 29 com­bi­na­ties werd bezet door Gottmer, maar nu met Goldenboy Vinckenburg. 
Nars Gottmer, hier op Goldenboy Vinckenburg, was zeer succesvol bij het nieuwe L&L Horse Events in Tolbert.

blokjeTolbert | Stegen.net
Nog maar twee maan­den heeft Nars Gottmer de beschik­king over Go Go Girl. De pas zeven­ja­rige debu­teerde zater­dag bij het nieuwe L&L Horse Events met een klin­kende over­win­ning in het 29 com­bi­na­ties tel­lende deel­ne­mers­veld van de Prix St. Georges. Ook de tweede plek werd bezet door Gottmer, maar nu met Goldenboy Vinckenburg (v. Apache).

Nars Gottmer, hier op Goldenboy Vinckenburg, was zeer succesvol bij het nieuwe L&L Horse Events in Tolbert.
Nars Gottmer, hier op Goldenboy Vinckenburg, was zeer suc­ces­vol bij het nieuwe L&L Horse Events in Tolbert.
NHPhoto | Norine Habekothé

Met pre­cies 65% ging de derde prijs naar Mark van de Donk met de goed­ge­keurde Charmingmood. Danique Janssen won al de derde prijs bij de drie­ja­ri­gen en voegde met Coert ook vierde prijs bij de Prix st. Georges aan haar pal­ma­res toe. In de Intermediaire I was de zege voor Kaylee Gouda met Don Juan met de mooie score van 67,67%. Ellen Wynia volgde met bijna 66% op de tweed plaats gevolgd door Nathalie Vorenhout met Anna van de ‘Haffriehoeve’.

ZZ-zwaar
In de sterke ZZ-Zwaar rubriek bestaande uit maar liefst 26 starts bevon­den dhr. Smit en mevr. Alberts maar liefst negen­tien goed genoeg voor een vol­doende score. Ook hier bleef de zege dicht­bij Tolbert. Callista Leeuwerke won met Santo’s Fatal Love de rubriek en zal zon­dag een poging te doen om één van de drie over­all prij­zen te win­nen (voor de beste drie com­bi­na­ties in een rubriek over twee dagen). Ook Iris Verheij, Stephanie Berends en Linda Kouwenhoven scoor­den twee winst pun­ten. De top vijf werd com­pleet gemaakt door Laura Zwart met Lumen’s Ghandi die na de Hippiade in de Z2 debu­teerde in de ZZ-Zwaar.

Zwaargewichten
Als slot­ru­briek van de eer­ste dag van de Subtop Dressuur twee­daagse moch­ten de ‘hip­pi­sche zwaar­ge­wich­ten’ hun kun­sten ver­to­nen in de Intermediaire II, U25 en Grand Prix. In de gecom­bi­neerde Intermediaire II en U25-rubriek was de zege ruim­schoots voor Daniëlle van Mierlo met haar top­ta­lent Dayano met 69,19%. Mark van de Donk, één van de groot ver­die­ners op de Subtop Dressuur twee­daagse, won hier de tweede prijs met Zilleon. Jerney Schelling maakte de top drie com­pleet met Creator.

Patrick van der Meer reisde met een hele groep leer­lin­gen af naar het ‘hoge noor­den’. In de hoog­ste rubriek wist de suc­ces­vol coach zien hoe het echt moest en won hij met President’s Chagall D&R de rubriek met 67,83%. De uit Brabant afkom­stige Saskia Maertens wist ook de Subtop Dressuur twee­daagse te vin­den in Tolbert en werd met bijna 67% tweede. De derde stek was voor Marc-Peter Spahn, die nog geen tien kilo­me­ter met zijn Elias reisde naar dit concours.gerelateerde berichten
Total
32
Share