archief
contact
+31 6 53239630

Mooie scores bij Subtop in Hippisch Centrum Exloo

📌 EXLOO — Bij de Subtop die zondag in het Hippisch Centrum Exloo werd verre­den zijn veel­al mooie scores behaald. Nars Gottmer zette in de Grand Prix een fraaie proef neer, goed voor ruim 71 procent. Britt Muis acteer­de goed in de IntermĂ©diaire B. Ook Laura Zwart was op dreef. 
Britt Muis

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET

Bij de Subtop die zondag in het Hippisch Centrum Exloo werd verre­den zijn veel­al mooie scores behaald. Nars Gottmer zette in de Grand Prix een fraaie proef neer, goed voor ruim 71 procent. Britt Muis acteer­de goed in de IntermĂ©diaire B. Ook Laura Zwart was op dreef.

Britt Muis
Britt Muis met It’s Britt’s Hebbe (v. Olgert).
📾 Steven Stegen

Nars Gottmer was in de Grand Prix heer en mees­ter. Met Flybusters Cash (v. Voice) zette hij een hele knap­pe proef neer, goed voor een prima score van 71,739%. Met zijn ande­re paard Sao Passionato (v. Sir Donnerhall) kwam hij tot een resul­taat van 62,935%.

Britt Muis was in de IntermĂ©diaire A goed voor een score van 64,750%. Ze kwam tot dit resul­taat in het zadel van haar Fries It’s Britt’s Hebbe. De IntermĂ©diaire I werd gewon­nen door Rommie Stegeman met De Mersken Brenna.

Laura Zwart impo­neer­de in de IntermĂ©diaire II, waar­in ze met haar Lumen Express (v. Vivaldi) met 67,647% de concur­ren­tie ruim­schoots op achter­stand wist te zetten. Met haar ande­re paard Lumen Dylan eiste Zwart ook nog eens de twee­de prijs op. Britt Muis zege­vier­de in de Inter I met It’s Britt’s Corlando met 63, 456%. Francis Turkensteen en Enieta eindig­den als tweede.

Kirsten Oenema wist in het ZZ-zwaar beide proe­ven te winnen met haar paard Hopstein Zinola (v. Tenerife VDL). DaniĂ«lla Smit leid­de de Prix St. Georges met Het Swarte Paert Izaak.


gerelateerde berichten
Total
24
Share