Mooie scores bij Subtop in Hippisch Centrum Exloo

Share
  • 10 november 2019 19:24

door: redactie, 10 november 2019 19:24

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET

Bij de Subtop die zondag in het Hippisch Centrum Exloo werd verreden zijn veelal mooie scores behaald. Nars Gottmer zette in de Grand Prix een fraaie proef neer, goed voor ruim 71 procent. Britt Muis acteerde goed in de Intermédiaire B. Ook Laura Zwart was op dreef.

Britt Muis
Britt Muis met It’s Britt’s Hebbe (v. Olgert).
📸 Steven Stegen

Nars Gottmer was in de Grand Prix heer en meester. Met Flybusters Cash (v. Voice) zette hij een hele knappe proef neer, goed voor een prima score van 71,739%. Met zijn andere paard Sao Passionato (v. Sir Donnerhall) kwam hij tot een resultaat van 62,935%.

Britt Muis was in de Intermédiaire A goed voor een score van 64,750%. Ze kwam tot dit resultaat in het zadel van haar Fries It’s Britt’s Hebbe. De Intermédiaire I werd gewonnen door Rommie Stegeman met De Mersken Brenna.

Laura Zwart imponeerde in de Intermédiaire II, waarin ze met haar Lumen Express (v. Vivaldi) met 67,647% de concurrentie ruimschoots op achterstand wist te zetten. Met haar andere paard Lumen Dylan eiste Zwart ook nog eens de tweede prijs op. Britt Muis zegevierde in de Inter I met It’s Britt’s Corlando met 63, 456%. Francis Turkensteen en Enieta eindigden als tweede.

Kirsten Oenema wist in het ZZ-zwaar beide proeven te winnen met haar paard Hopstein Zinola (v. Tenerife VDL). Daniëlla Smit leidde de Prix St. Georges met Het Swarte Paert Izaak.