archief
contact
+31 6 53239630

Geslaagde start Doaler Dressuurcompetitie: Randy Smink-Koek wint twee keer

♘ Dalen Tevreden deelnemers bij de eerste wedstrijd van de Doaler Dressuurcompetitie. Randy Smink-Koek domineerde in de zwaarste rubrieken. Ze won met Hollywood Dream beide proeven in het Z2/ZZ-licht. Geanne Kamping won het Z1.

♘ Dalen Tevreden deelnemers bij de eerste wedstrijd van de Doaler Dressuurcompetitie. Randy Smink-Koek schreef de zwaarste klasse op haar naam.

Annelies Adriaansen won met I Selly beide M-proeven.

De wedstrijd bij Stalhouderij De Vliers is een nieuw initiatief van PSV de Vliers en LR & PC de Stidalruiters. De klasse Z2 werd gecombineerd met het ZZ-licht en leverde de overwinning op voor Randy Smink-Koek. De amazone, uitkomend voor RV Drentse Hooglanden, behaalde in het Z2 met Hollywood Dream (v. Hotline) de hoogste score met 61,471%.

Susan Bouwman-Wind eindigde op de tweede plaats. Met Egberdina ‘s Lodewijk kreeg ze een score van 60,735%. Daarna volgde op plaats drie Krista Lensing met Edurant met 59,853%. In de tweede proef won Randy Smink-Koek opnieuw. De tweede plaats was nu voor Rosa Wijnjeterp-Kolk met Avantgarde (v. Sandreo).

In het Z1 ging de overwinning naar Geanne Kamping met Galazar (v. Florencio). De combinatie van de Alterbergruiters behaalde 63,235% en liet daarmee Lianne Ottens (Baila) en Inge Bruinsma (Belize) achter zich. Kamping was ook in de tweede proef de beste. Margrit Mensen werd nu tweede met StableM Ferdi.

In de gecombineerde M1/M2 liet Annelies Adriaansen in beide proeven de concurrentie achter zich met I Selly. Ingeborg Vermeer behaalde met Georgino di Menta een tweede en derde plaats. ♘ Stegen.netTotal
30
Shares
0 deel
0 deel
30 deel
0 Tweet
0 deel