archief
contact
+31 6 53239630

Nieuwe Doaler dressuurcompetitie in Dalen slaat aan

Dalen | Stegen.net De Doaler dressuurcompetitie, een nieuwe dressuurcompetitie in Drenthe, georganiseerd door twee bevriende paardensportverenigingen PSV de Vliers en LR & PC de Stidalruiters, is in trek bij de deelnemers.

Dalen | Stegen.net
De Doaler dressuurcompetitie, een nieuwe dressuurcompetitie in Drenthe, georganiseerd door twee bevriende paardensportverenigingen PSV de Vliers en LR & PC de Stidalruiters, is in trek bij de deelnemers.

De organisatie is blij dat er behoefte is aan een dergelijke competitie. ,,Waarom moeilijk doen als het ook samen kan”, is het motto van de twee clubs.

Beide fanatatieke verenigingen hebben er veel werk van gemaakt. Ze hebben extra prijzen geregeld en tijdens de prijsuitreiking aan het einde van de competitie zal de Drents kampioen en reservekampioen kür op muziek 4 tal van de Stidalruiters een demonstratie geven.

De wedstrijden zijn op 21 oktober, 28 oktober, 4 november en de finale op 11 november. De locatie is stalhouderij de Vliers in Dalen.Total
6
Shares
gerelateerde berichten
Total
6
Share