Jumping Franeker opnieuw gastheer Fries kampioenschap veteranen

Share
  • 27 november 2018 19:14

door: redactie, 27 november 2018 19:14

🔴 Franeker Ook bij editie 2018 van Jumping Franeker staat het Fries kampioenschap voor veteranen weer op het programma. De wedstrijd staat open voor springruiters van boven de 40.

Jumping Franeker organiseert het Fries kampioenschap veteranen.
📸 Steven Stegen

Het FK veteranen in manege ‘t Spant is inmiddels een traditie tijdens Jumping Franeker, dat dit jaar van vrijdag 7 tot en met zondag 9 december wordt verreden. De titelstrijd voor ruiters boven de 40 is op vrijdagavond 7 december vanaf 19.30.

Op zaterdag 8 december zijn de springwedstrijden voor paarden, te beginnen in de BB en ‘s avonds eindigend met de Grote Prijs voor de gecombineerde Z/ZZ-klasse. De hoofdprijs is hierbij een dekking van de VDL-Stud ter waarde van 800 euro en nog eens 200 euro contant. Voor de nummer twee staat een complete hindernis klaar die is aangeboden door Henkie Hout Leek.

Op zaterdag is er ook nog een wedstrijd duo springen. Op zondag 9 december sluiten de pony’s het evenement af.
🔴 Stegen.net | persbericht