archief
contact
+31 6 53239630

Vai Bruntink klasse apart met ‘lie­ve­ling’ Darabel

🔴 ZUIDBROEK Met indruk­wek­kende voor­sprong won Vai Bruntink zater­dag­mid­dag bij Indoor Groningen de lichte tour. Ze was een klasse apart met haar lie­ve­ling Darabel. 

🔴 Zuidbroek
Met indruk­wek­kende voor­sprong won Vai Bruntink zater­dag­mid­dag bij Indoor Groningen de lichte tour. De ama­zone uit Vledderveen was een klasse apart met haar lie­ve­ling Darabel.

Het optre­den van Bruntink en de mer­rie Darabel werd door de vijf jury­le­den gewaar­deerd met een gemid­delde van 71,559%. Daarmee zette Bruntink Marjan Hooge met Eskara de Jeu op flinke ach­ter­stand. Hooge behaalde 68,765%, ook een super resul­taat. De com­bi­na­tie uit Ees kwam sterk voor de dag.

Vai Bruntink met Darabel.
📸 Steven Stegen

Maar tegen Vai Bruntink en Darabel was nie­mand opge­was­sen. „Tuurlijk, het kan altijd beter, maar ik heb heer­lijk gere­den”, zei de win­na­res na afloop. „Darabel is echt mijn lie­ve­ling. Haar karak­ter is super, ze is intel­li­gent, soe­pel en heel mak­ke­lijk te rijden.”

Bruntink ver­wacht bin­nen nu en een half jaar de over­stap te maken naar de zware tour. „Daar wer­ken we al volop aan en daarom star­ten we ook niet meer zo vaak lichte tour. Maar hier op Indoor Groningen wil ik er gewoon bij zijn. Het is een uniek concours.”

De derde plaats was voor Callista Leeuwerke en haar eigen fok­pro­duct Santo’s Fatal Love. Op plaats vier volgde Rachelle Buining met Rhytm and Blues. Zaterdagavond wordt de kūr nog verreden.


gerelateerde berichten
Total
4
Share