Vai Bruntink en Annemieke Vincourt scoren in Emmen

Share
  • 26 juli 2020 19:37

door: redactie, 26 juli 2020 19:37

📌 Emmen
📝 STEGEN.NET

Vai Bruntink en haar Darabel (v. Westpoint) waren goed voor de overwinning in de Grand Prix bij de Subtop in Emmen. Ook Elisabeth Posmus – Penterman en Annemieke Vincourt kwamen goed voor de dag bij deze wedstrijd.

In de Grand Prix kwamen vier combinaties aan de start. Daarvan kwamen er drie tot een score die hoger is dan 60%.

Vai Bruntink stond met Darabel bij beide juryleden op de eerste plaats. De combinatie komt nog maar kort op het hoogste niveau uit. Met een gemiddelde van 62,772% kon het duo uit Vledderveen de eerste prijs in ontvangst nemen.

Vai Bruntink Emmen Darabel
Vai Bruntink met Darabel (archieffoto)
📸 Steven Stegen

Amber Koppen pakte met Chocolat de tweede plaats met gemiddeld 61,765%. Daarna volgde op kleine afstand Marjan Hooge met Ego Tripper Texel met 61,304%. Hooge komt nog maar kort uit bij de senioren, ze reed voorheen U25.

De hoogste score van de dag werd neergezet door Annemieke Vincourt РKrom. Met Diede Dieni reed ze in de Intermédiaire I naar een prachtige score van 73,382%. Daarmee sloeg ze een groot gat richting Floor van Manen, die met Gregor werd beloond met 66,397%. Vincourt werd ook nog tweede in de Prix St. Georges met Florisante VKH, achter Vai Bruntink met Cum Laude