archief
contact
+31 6 53239630

Vai Bruntink en Annemieke Vincourt sco¬≠ren in Emmen

ūüďĆ EMMEN ‚ÄĒ Vai Bruntink en haar Darabel (v. Westpoint) waren goed voor de over¬≠win¬≠ning in de Grand Prix bij de Subtop in Emmen. Ook Elisabeth Posmus ‚ÄĒ Penterman en Annemieke Vincourt kwa¬≠men goed voor de dag bij deze wedstrijd. 

ūüďĆ Emmen
ūüďĚ STEGEN.NET

Vai Bruntink en haar Darabel (v. Westpoint) waren goed voor de over¬≠win¬≠ning in de Grand Prix bij de Subtop in Emmen. Ook Elisabeth Posmus ‚ÄĒ Penterman en Annemieke Vincourt kwa¬≠men goed voor de dag bij deze wedstrijd.

In de Grand Prix kwa¬≠men vier com¬≠bi¬≠na¬≠ties aan de start. Daarvan kwa¬≠men er drie tot een score die hoger is dan 60%.

Vai Bruntink stond met Darabel bij beide jury­le­den op de eer­ste plaats. De com­bi­na­tie komt nog maar kort op het hoog­ste niveau uit. Met een gemid­delde van 62,772% kon het duo uit Vledderveen de eer­ste prijs in ont­vangst nemen.

Vai Bruntink Emmen Darabel
Vai Bruntink met Darabel (archief­foto)
ūüďł Steven Stegen

Amber Koppen pakte met Chocolat de tweede plaats met gemid¬≠deld 61,765%. Daarna volgde op kleine afstand Marjan Hooge met Ego Tripper Texel met 61,304%. Hooge komt nog maar kort uit bij de seni¬≠o¬≠ren, ze reed voor¬≠heen U25.

De hoog¬≠ste score van de dag werd neer¬≠ge¬≠zet door Annemieke Vincourt ‚ÄĒ Krom. Met Diede Dieni reed ze in de Interm√©diaire I naar een prach¬≠tige score van 73,382%. Daarmee sloeg ze een groot gat rich¬≠ting Floor van Manen, die met Gregor werd beloond met 66,397%. Vincourt werd ook nog tweede in de Prix St. Georges met Florisante VKH, ach¬≠ter Vai Bruntink met Cum Laude

gerelateerde berichten
Total
10
Share