archief
contact
+31 6 53239630

Willemiek Huisman domineert B-klasse Indoor Groningen

🔴 ZUIDBROEK Indoor Groningen stond woensdag in het teken van het B-springen. Er werden zes wedstrijden verreden. Willemiek Huisman was uiteindelijk de beste deelnemer in deze klasse.

🔴 Zuidbroek
Indoor Groningen stond woensdag in het teken van het B-springen. Er werden zes wedstrijden verreden. Willemiek Huisman was uiteindelijk de beste deelnemer in deze klasse.

De dag begon met een klassiek parcours dat beoordeeld werd op stijl. De eerste prijs ging naar Tim Kruizinga met Flips21 met 87 punten voor zijn manier van rijden.

Willemiek Huisman met Emilio.
Willemiek Huisman domineerde de klasse B met Emilio.
📸 Mariol Middel

Roos Hansman gooide samen met haar paard Jeolita S alles in de strijd voor de nummer één positie. Zij ontving 90 punten voor stijl en ging naar huis als winnaar van het klassiek. Ook Anna Stevens met Flashdance was goed voor een overwinning. En de winnaar van de ‘Talent Performance-prijs’ is geworden Willemiek Huisman met Emilio.

Daarna was het al snel tijd voor het progressief parcours. Tijdens deze ronde ging de nummer één positie uit naar Kim Zantingh met Caressa Z in een tijd van 41.19. Een knappe prestatie van deze combinatie. Inosz Haitsma ging samen met haar paard Jon Jon voor de overwinning met 85 stijlpunten in het navolgende klassiek, met Jur Vrieling als jury voor de stijl.

🔴 Stegen.net | Persbericht

Total
2
Shares
gerelateerde berichten
Total
2
Share