Marleen Meijer herovert met Abrinosa de Drentse titel

Share
  • 17 februari 2019 12:34

door: Steven Stegen, 17 februari 2019 12:34

🔴 Beilen
Marleen Meijer heroverde zaterdagavond op fantastische wijze de Drentse ZZ-titel. Als laatste starter in de barrage met zes combinaties zette de amazone uit Emmen de beste rit neer met de razendsnelle Abrinosa (v. Emilion). Lisa Broekert werd zonder barrage Drents kampioen in de klasse Z.

I hurried into the local department store to grab1 some last 300-070 Study Guide minute Chirsmas gifts. I looked at all the people and grumbled2 to myself. I would be in here forever and 300-206 dumps I just had 1Z0-061 Practice Test so much to do. 300-070 Study Guide Chirsmas 70-461 pdf Tpexam was beginning to become such a drag. I kinda wished that I could just sleep through Chirsmas. But I hurried the best I could through all CAS-002 simulations CAS-002 simulations 70-461 pdf the people 70-461 pdf to the toy department. Once again I kind of 70-461 pdf mumbled3 CRISC pdf to myself at the prices of 70-461 pdf all these CAS-002 simulations toys, and wondered if the grandkids would even play 300-206 dumps whit4 them. I found Prokeyshop myself in the doll aisle5. Out of the corner of my eye I saw a 70-461 pdf little boy about 5 holding a lovely doll.He kept touching6 her hair and he held her so gently. I could not seem to help myself. I just kept Tpexam loking over at the little boy Prokeyshop 300-070 Study Guide Prokeyshop and CRISC pdf wondered who the CRISC pdf doll was for. 300-070 Study Guide I watched him turn to a woman and he called his aunt by name 1Z0-061 Practice Test and said, “Are you 300-206 dumps CAS-002 simulations 1Z0-061 Practice Test sure I don’t have enough money?” She Prokeyshop replied a bit CRISC pdf impatiently, CAS-002 simulations “You know that you don’t have 300-206 dumps Prokeyshop enough money for it.” The aunt told the little boy 1Z0-061 Practice Test not to go anywhere that Tpexam she had to go Tpexam and get 300-070 Study Guide some other things and would be back in a few minutes. And then she left the aisle. The boy continued to hold the doll. CRISC pdf After a 300-070 Study Guide bit I asked the 70-461 pdf boy who the doll was for. He said, “It is the doll my sister wanted so badly for Chirsmas. She Tpexam just knew that Santa would bring it. “I told him that maybe Santa CRISC pdf was going to bring it . CAS-002 simulations He said, “No, Santa can’t go where my sister is…. I have 1Z0-061 Practice Test to give the doll to my Mama to take to CAS-002 simulations her. “I asked him where his siter was. He looked CAS-002 simulations at 1Z0-061 Practice Test me with the 300-206 dumps saddest eyes and said, “She was gone to be with 1Z0-061 Practice Test 1Z0-061 Practice Test Jesus. My Daddy says that Prokeyshop Mamma is going to have Tpexam to go be with 70-461 pdf her.” My heart Tpexam nearly 300-070 Study Guide stopped beating. Then the boy looked at me 1Z0-061 Practice Test again and said, “I told my Daddy to tell Tpexam my Mama not to Prokeyshop Prokeyshop go yet. I told him to tell her to wait till I got back Tpexam from the store.” Then he 300-206 dumps CRISC pdf asked me 300-070 Study Guide if i wanted to see his picture. I told 70-461 pdf him I’d love to. CAS-002 simulations He pulled out some picture he’d had taken at the front of the store. He said, “I want my Mama to Tpexam take this with her so CAS-002 simulations the dosen’t ever forget me. I love my 300-206 dumps Mama so very much and I wish she dind not have to leave CRISC pdf CRISC pdf me.But Daddy says she 1Z0-061 Practice Test will need to be with Prokeyshop Tpexam my sister.” I saw that the little boy had lowered 70-461 pdf his head and had grown so qiuet. While he was not looking 300-070 Study Guide I reached into my purse 1Z0-061 Practice Test and pilled out a handful of bills. I asked the little boy, “Shall 300-206 dumps Tpexam we count that miney one 1Z0-061 Practice Test more time?” He 300-206 dumps grew excited and said, “Yes,I just know it has 300-206 dumps to be enough.” So I slipped my 300-070 Study Guide CAS-002 simulations money in with his and we began to count it 1Z0-061 Practice Test . Of course it was plenty for the doll. He softly Prokeyshop said, “Thank you Jesus for giving me enough money.” Then the boy said, “I just asked Jesus 300-070 Study Guide to give me enough money to buy this 300-070 Study Guide doll so Mama can take it with her to give my sister. And he heard my 1Z0-061 Practice Test prayer. I wanted to ask him give for enough to buy my Mama a CRISC pdf white Prokeyshop rose, but I didn’t ask him, but he gave me CAS-002 simulations enough to buy Tpexam the doll and a rose for my Mama. She loves white rose 1Z0-061 Practice Test so much. “In a few minutes CAS-002 simulations the aunt came back and 300-206 dumps I wheeled my cart away. I could not keep from 70-461 pdf CAS-002 simulations thinking about Prokeyshop the little boy as I finished my CRISC pdf shoppong in a ttally different spirit than when 70-461 pdf I had started. And I Prokeyshop kept remembering Prokeyshop a story I had seen in 300-206 dumps the newspaper several days earlier about a drunk driver hitting a 70-461 pdf car and killing7 a little girl and the Mother 1Z0-061 Practice Test was in Prokeyshop serious condition. The family was deciding 300-070 Study Guide 300-070 Study Guide on whether 300-070 Study Guide to remove the life support. Now surely this little boy CRISC pdf did not belong with that story.Two days later I 300-070 Study Guide read in the Prokeyshop paper CAS-002 simulations where CAS-002 simulations the family 300-206 dumps had disconnected the life support and the young woman had 300-206 dumps died. I CRISC pdf could not forget the little boy and just kept Tpexam wondering if Tpexam the Tpexam two 70-461 pdf 70-461 pdf were somehow connected. Later that day, I 300-206 dumps could not help myself and I went out and bought aome white roses and took them to the funeral home where the yough woman was CRISC pdf .And there she was holding a lovely white rose, the beautiful doll, and the picture of the little boy in the store. 70-461 pdf I left there in CRISC pdf tears, thier life changed forever. The love that CRISC pdf little boy had for his little sisiter and 300-206 dumps his mother was overwhel. And in a split8 second a drunk driver had ripped9 the life of that little boy to pieces.

Twee jaar geleden domineerde Meijer het Drents kampioenschap. Ze werd toen ZZ-kampioen met Carmel en derde met Abrinosa. Vorig jaar moest ze de titel afstaan aan de dit keer ontbrekende Lennard de Boer, maar nu kwam Marleen Meijer ijzersterk terug. ,,Maar ik voelde me wel een beetje de underdog. Stal Marcel de Boer was goed vertegenwoordigd.”

Marleen Meijer Drents kampioen Abrinosa
Marleen Meijer en Abrinosa op weg naar de Drentse titel.
📸 Steven Stegen

Daarin had Meijer zeker gelijk. Alex Gill van Stal Marcel de Boer plaatste zich met twee paarden voor de barrage, stalgenoot Alexander Chitty was ook van de partij, net als Marcel de Boer zelf. Vier van de zes paarden kwamen dus uit de stal in Nieuwleusen, een prestatie op zich. Zowel Chitty als Gill zijn jonge Engelse ruiters, die het erg goed doen. ,,Alex heeft de meeste ervaring en we hopen dat hij zich kwalificeert voor het Europees Kampioenschap dit jaar in De Wolden”, aldus Marcel de Boer.

Alex Gill leek als voorlaatste starter in de ZZ-barrage de overwinning niet te kunnen ontgaan. Met de kwaliteitsvolle schimmel Don Velner (v. Carthino Z) reed hij foutloos en stuurde hij op indrukwekkende wijze kort rond. Het resulteerde in een tijd van 31.78 seconden. Daarmee verbeterde hij zijn eigen rit met Guppie VDL (v. Arezzo VDL).

Alleen Marleen Meijer kon het ultieme succes voor Stal Marcel de Boer nog bederven. Met Abrinosa heeft ze een razendsnel paard onder haar zadel, maar ook een heet paard met een behoorlijke eigen wil. Ze probeerde het met succes en was met een tijd van 28.03 behoorlijk sneller dan Alex Gill, die tweede en derde werd.

Meijer: ,,Het leek inderdaad een onmogelijke opgave, maar ik weet dat Abrinosa een heel snel paard is. Daar moet je dan ook op vertrouwen. En met dat hete valt het wel mee. Ik moet er aan de voorkant niet te veel aanzitten, heel stil zitten en haar vooral met lichte gewichtshulpen de juiste kant op rijden. Ik had met Carmel de barrage al gereden, dat hielp natuurlijk wel.”

Voor Marleen Meijer was het al met al een geweldig Drents kampioenschap. Ze pakte de titel met Abrinosa, werd vierde met Carmel en ze zag vrijdag bovendien haar dochter Marscha SchĂĽtte kampioen worden in de klasse B met Cupper S.

In de klasse Z kwam het niet tot een barrage. Lisa Broekert wist met haar paard Mebo’s Galanthos B (v. Arthos R) als enige in beide omlopen foutloos te blijven en eiste daarmee overtuigend de titel op. Renate Beuving werd reservekampioen met Horsinaa (v. Indoctro), waarmee ze in de tweede omloop een foutje kreeg. Annemarie Hammers eindigde als derde met HVR’s Earth Wind and Fire.

Wim Pomp van de plaatselijke Stroomruiters eiste de Drentse titel op in de klasse M. In de volle barrage was hij met Bonhbouche B de beste. Samantha Bos eindigde met Innovator als tweede, Renate Beuving werd met Inx derde.

Anne Feenstra ponykampioen

Het ZZ voor pony’s werd knap gewonnen door Anne Feenstra, die met Knud van Orchids twee prima foutloze rondjes afleverde. In het Z D/E was na barrage Jo-Ann Troost de beste met Berktzicht’s Saffira.

Jo-Ann Troost werd met Berktzicht’s Saffira Drents kampioen pony’s klasse Z cat. D/E.
📸 Steven Stegen

In razend tempo zette zij de snelste rit neer en hield ze Manon van den Hof met Anemone Mabeline’s Elana achter zich. Aylana Smit werd kampioen M D/E met Moonlight Shadow en Annerieke Zinger pakte met Miss Alinda de Drentse titel in het M categorie C.

Drents kampioenschap klasse ZZ 2019

  1. Marleen Meijer, Abrinosa, 0-28.03
  2. Alex Gill, Don Velner, 0-31.78
  3. Alex Gill, Guppie VDL, 0-32.57
  4. Marleen Meijer, Carmel, 0-35.69
  5. Marcel de Boer, Goldenstar, 4-33.34