Ernesto Canseco bij Outdoor Tolbert als een vis in het water


Tolbert | Stegen.net
Ernesto Canseco voelt zich op Outdoor Tolbert als een vis in het water. Ook vrijdag voerde hij weer een ereronde aan, dit keer met Grandkittaire. Canseco won het ZZ-parcours.

Ernesto Canseco is super tevreden met zijn mooie resultaten bij Outdoor Tolbert.
Steven Stegen

,,Ik was extra gemotiveerd om een goed resultaat neer te zetten met Grandkittaire, want de eigenaren waren komen kijken”, lachte Canseco na zijn winnende rit. ,,Deze week hier in Tolbert lijkt alles te lukken. Het is een heel fijn om hier te rijden, mooie parcoursen, waarin je lekker voorwaarts kunt rijden en een perfecte bodem.”

De Mexicaanse ruiter, die sinds begin dit jaar op eigen benen staat en stallen huurt bij de HBC-Stal in Boijl, zette een prachtige rit neer in de sterk bezette ZZ-rubriek. Met Grandkittaire (v. Arezzo VDL) reed hij een foutloze barrage in 38.98 seconden.

Daarmee was Canseco aanzienlijk sneller dan de concurrentie. Brian Kommers eindigde met Twist Her als tweede met een tijd van 41.15. Lennard de Boer pakte met Foudre F de derde plaats in het sterke deelnemersveld.