archief
contact
+31 6 53239630

Renske Groen Drents kampioen Z1 bij de pony’s

🔴 BRONNEGER In manege De Rietweg in Bronneger werd zaterdag gestreden om de Drentse dressuurtitels voor pony’s tot en met de klasse Z1. In deze zwaarste klasse eiste Renske Groen de titel op in de grote maat. Marcella Berends won het Z cat. C.
De kampioenen Meike de Jong en Renske Groen en hun trotse instructrice Paulien Alberts.
📸 Facebook

🔴 Bronneger
In manege De Rietweg in Bronneger werd zaterdag gestreden om de Drentse dressuurtitels voor pony’s tot en met de klasse Z1. In deze zwaarste klasse eiste Renske Groen de titel op in de grote maat. Marcella Berends won het Z cat. C.

De kampioenen Meike de Jong en Renske Groen en hun trotse instructrice Paulien Alberts.
📸 Facebook

Renske Groen kwam in de baan met haar E-pony Heidehof’s Leonardo. Ze kwam bij de beide juryleden op de tweede plaats te staan, maar had met een eindscore van 64,706% wel duidelijk het hoogste gemiddelde. Hannah Gerdes werd tweede in het kampioenschap met Cloë met 63,824%. Gerdes stond bij het ene jurylid eerste en derde bij de andere.

Marcella Berends was in de categorie C weer eens niet te kloppen. Met Allstar behaalde de amazone van de Runderuiters een prima score van 68,397%.

Ava Krause werd met Jonker’s Liam met ruime voorsprong Drents kampioen klasse M cat. D/E. Meike de Jong was in het M1 veruit de beste en werd met haar D-pony Djinteequa kampioen in deze klasse. De andere kampioenen zijn Kyra Hingstman (M1-B) en Maud Giethoorn (M1-C). De klasse Z2 voor pony’s wordt komend weekend beslist in het Hippisch Centrum Emmen.

Total
14
Shares
0 deel
0 deel
14 deel
0 Tweet
0 deel